A Fehérvár Frizbi Sportegyesület hivatalos honlapja

Legfrissebb híreinkről értesülj elsőként facebook-on: 1420569608 facebook

Női foci, kosár, röplabda edzés Székesfehérváron?

  • Módosítás: 2015. március 26. csütörtök, 21:28

noi-fociHa lány vagy, és szívesen fociznál, kosaraznál, vagy űznél bármely egyéb csapatsportot, de nem találsz hozzá Székesfehérváron megfelelő csapatot, akkor te vagy a mi emberünk, és lehet, hogy mi az új csapatod? :)

Tudjuk, hogy nőként milyen nehéz sportcsapatot találni, ha csak nem épp jógázni, aerobic-ozni vagy fitneszelni akarsz. Ha nincs már időd, energiád profi szinten focizni, kosárlabdázni, mindennapos edzésekkel, akkor szinte lehetetlen igazán izgalmas csapatsportot találni Fehérváron, vagy bárhol az országban.

Az ultimate-et frizbi focinak is szokták nevezni, ebből mindenki sokkal inkább érti, hogy egy csapatsportról van szó. Itt is küzdeni kell a korongért mint a többi sportban a labdáért, futni, ügyesen helyezkedni, taktikázni. Ha eljössz egy edzésünkre, garantáljuk, hogy el fogsz fáradni, miközben élvezed mégis a játékot. És talán ez az új játék lesz a szenvedélyed :)

Csapatunk az év nagy részében heti 2 edzést tart, ami mellett még erősen ajánljuk az egyéni edzést is heti 1-2 alkalommal.

Milyen képességekre van szükséged a frizbihez?

noi-frizbiHa huzamosabb ideig űztél bármely más csapatsportot, akkor akár jókora előnnyel is indulhatsz. Kosárlabda vagy röpis múlttal valószínűleg hamar ügyes elkapó leszel, focista múlttal pedig zsigerből érzed, hogyan kell helyezkedni a pályán. De szintén hamar válhatsz jó játékossá, ha gyors vagy, van kitartásod, és szívesen fejleszted a futóerőnléted. Illetve ha szeretsz küzdeni a pályán, és szereted az izgalmas játékot!

Ha kedvet kaptál, várunk edzéseinkre! itt jelentkezz: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

 

Links to Best Bookmaker Bet365 it The UK
Bet atWilliam Hill Bingo and win.