A Fehérvár Frizbi Sportegyesület hivatalos honlapja

Legfrissebb híreinkről értesülj elsőként facebook-on: 1420569608 facebook

Nyitott női edzések októberben!

  • Megjelent: 2017. október 07. szombat, 18:18

Avagy, sportos lányokat keresünk egy igazán menő új csapatsporthoz! Próbáld ki az ultimate-et, és ha tetszik, kezdd el nálunk, hogy Veled építhessük az ország legjobb női és mixed ultimate csapatát!

csajoss

Szereted a csapatsportokat? Hadd mutassunk be egyet, ami több csapatsport elemeit ötvözi: foci, kosárlabda, amerikai foci. Az ultimate a mozgáselemeket, a pályát ezekből a sportokból veszi, egy dologban azonban különbözik a többi csapatsporttól: itt nincs szándékos szabálytalankodás, nem zúzzuk le egymást, ebből fakadóan egész jóarcok találnak be sportunkba :) Ha te is az vagy, szeretsz játszani, és futni is a labdáért (korongért), akkor nálunk a helyed!

Csapatunk, a Fehérvár Lionz 5 éve alakult. Junior korszotályunkba 12 éves kortól, felnőtt csapatunkba kortalanul lehet csatlakozni.  Mivel az ultimate egy koedukált sport, fiúk és lányok sokszor közösen edzünk és játszunk meccseken, de létezik külön női kategória is, ahol eddig szintén sikeresen szerepeltünk (beach ultimate bajnok és országos 2. hely). A női és mixed csapatunkba várunk Téged is, ha megszereted ezt a játékot.

Csapatunk heti 2x 2órás edzést tart. Októberben több nyitott női edzést is szervezünk, melyeken kipróbálhatod ezt a sportot.

A követekző edzések időpontjai:

2017. október 16. hétfő 18:00-20:00
2017. október 19. csütörtök 18:00-20:00
Helyszín: Székesfehérvár, Takarodó u. 3. (Amerikai focipálya, a volt Máv-pálya)

Itt jelentkezhetsz: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 1420569608 facebookFriss infók az edzések Facebook esemény oldalán!

 

Links to Best Bookmaker Bet365 it The UK
Bet atWilliam Hill Bingo and win.