A Fehérvár Frizbi Sportegyesület hivatalos honlapja

Legfrissebb híreinkről értesülj elsőként facebook-on: 1420569608 facebook

Váltsd ki a tesiórát!

  • Megjelent: 2017. szeptember 09. szombat, 08:27

Eleged van a nulladik vagy épp nyolcadik órás tesikből? Járj hozzánk edzésre, és mi megadjunk a sportegyesületi igazolást, amivel ezeket ki tudod váltani!

tesi1

Próbáld ki nálunk az ultimate frisbee-t, a jövő legmenőbb csapatsportját, járj rendszeresen az edzéseinkre, és mi sportegyesületi igazolást adunk neked, amivel testnevelés órákat tudsz kiváltani.

Hogyan néznek ki az edzések?

Edzéseinket fiatal edzők tartják, akik veletek együtt csinálják az edzést. Edzéseink hasonlítanak bármelyik csapatsport edzéseihez, van rajtuk bemelegítés, technikai gyakorlatok és játék. És igen, futni is kell, ezt nem úszod meg. Edzéseink ettől függetlenül jó hangulatúak, nem célunk, hogy széthajtsunk titeket. Aki jó futó, azt futó posztra osztjuk, aki pedig technikásabb, abból kiváló dobó handler játékost faragunk idővel. Azon vagyunk, hogy nálunk képességektől függetlenül mindenki megtalálja a csapatban a helyét. 

Junior csapatunkba jelenleg 12 éves kortól várunk jelentkezőket, fiúkat és lányokat egyaránt. Nem fontos, hogy legyen sportelőéleted. 15 éves kor felett már akár a felnőtt csapatunk edzésein is részt vehetsz.

Heti két edzést tartunk, jelenleg hétfőn a First Field-en rendes edzés, csütörtökön pedig a Bregyóban dobóedzés van. Október közepétől pedig a Bugát tornatermében tartunk majd szerdánként edzéseket. Az edzésekről kérünk érdeklődj Facebook oldalunkon vagy emailben: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. .

Járunk rendszeresen versenyekre is. U15 csapatunk idén minden sulis és minden országos bajnokságot megnyert!

Kezdd el minél előbb az ultimate-et, és legyél profi játékos, jelentkezz még most hozzánk! 

Links to Best Bookmaker Bet365 it The UK
Bet atWilliam Hill Bingo and win.