A Fehérvár Frizbi Sportegyesület hivatalos honlapja

Legfrissebb híreinkről értesülj elsőként facebook-on: 1420569608 facebook

Minden bajnokságot megnyert a Lionz juniors

  • Megjelent: 2017. július 23. vasárnap, 09:46

Újra országos bajnok lett a Lionz U15-ös csapata, ezennel mixed (vagyis fiúk lányok vegyesen) kategóriában is. Az OB-ra ezennel hazai pályán, a székesfehérvári First field-en került sor július 22-én.

OB1

Ezzel a Fehérvár Lionz junior csapata minden bajnokságot megnyert az elmúlt egy évben. Még az ősszel kezdődött a Budapest Ultimate Bajnokság Iskoláknak hat forulós versenysorozat. Itt várpalotai Vásárhelyi Általános Iskola csapatában játszott több Lionz junior. Egy kivételével az összes fordulót megnyerte a csapat. Februárban Diósdon került sor egy junior teremtornára. Itt két egyesületi U15 csapatot is indítottunk, arany és bronzéremmel sikerült hazatérni.

Június 24-én Budapesten került megrendezésre az Open és Női Országos Bajnokság. Mindkét kategóriában a Lionz csapata zsebelte be végig veretlenül az aranyérmet.
Majd következett július 22-én hazai pályán a Mixed forduló. Itt két erős játékosunkat is nélkülözni kellett, és erősödött a mezőny is. Így ezennel a csapatnak tényleg meg kellett küzdenie mind a döntőbe jutásért, mind az aranyéremért. Mindkét mérkőzésen hátrányból sikerült nagyon kemény küzdelemmel visszajönnie a csapatnak, és universe ponttal lett meg az első hely. 

Nem szabad említés nélkül hagynunk, hogy minkét OB-n sikerült U11-ben is csapatokat indítanunk. Az ultimate-ben idén indult először bajnokság ilyen fiatal korosztállyal. A korongot azonban már ők is ügyesen járatják, és szép ezüst és bronzéremekkel térhettek haza minkét OB-ról.

OB2

A munka nem áll meg, egy kis pihenőre vonulás után újra megkezdjük a junior edzéseket, és megnyitjuk az edzéseket is az új junior csatlakozók előtt is.

Addig is a Lionz felnőtt csapatába várunk új tagokat, a következő 2 héten a Bregyóban is találkozhattok velünk: http://teleelettel.hu/esemeny/4696/intervall_futoedzes_a_bregyoban

 

Links to Best Bookmaker Bet365 it The UK
Bet atWilliam Hill Bingo and win.