A Fehérvár Frizbi Sportegyesület hivatalos honlapja

Legfrissebb híreinkről értesülj elsőként facebook-on: 1420569608 facebook

8 dolog, ami BIZTOS A TIÉD LESZ, ha elkezded az ultimate-et

 • Megjelent: 2017. máj. 13. szombat, 08:57
 1. Spirit of the game - az ultimate frizbi az egyetlen csapatsport, melyben nincs szükség bírókra. A játékosok elvből betartják a szabályokat, és szándékosan SOHA nem szabálytalankodnak. Itt a világbéke :)
 2. Utazás - Sátor, hálózsák, kulacs, stoplis, korong (mellyel nem csak játszol, de a reggelinél a tányérod is, mert az már nem fért be.) Egy ultimate játékos alapfelszereltsége, amikor egy tornára utazik, 100, 200, vagy akár többszáz kilométerre.
 3. Új arcok - egyre több új embert ismersz meg, és rájössz, hogy sokuk nem csak a pályán kiváló játékos, de az életben is nagyszerű ember, és büszke leszel rá, hogy tegnap még együtt indultatok a beer-race-en.

  ultimate
 4. Nagy család - az ultimate-ben mind a csapattársaid, mind az ellenfeleid idővel egy nagy családot alkotnak. Egymás ellen játszotok, de együtt izzadtok a pályán, vagy áztok az esőben, együtt keltek ki a sátorból és küzdötök meg a mosdóért, lassan megtanuljátok egymás nevét, és még az is lehet, hogy legközelebb egy csapatban játsszátok ezt a sportot, melyért mindannyian fanatikusan rajongtok.
 5. Kis család - a csapattársaid. Akikkel már több időt töltesz, mint a barátaiddal. Ugyanaz a két (három, négy?) estétek foglalt a héten, az edzés szent időpontja. Messziről megismered mindegyikőjüket egy mozdulatról, tudod hova fut a pályán, mit tud eldobni, elkapni. Megismered a szüleit, suliját, munkáját, és tudod, hogy bár lehet te vagy a sztárjátékos, de ő a csocsóbajnok!
 6. Rendszeres edzés - ami mindig hiányzott, vagy most már hiányzik? Már nem magadtól kell elindulnod, hanem húz a csapat, fixek az edzésidőpontok, és biztos lehetsz benne, hogy kardió, intervallum, zsírégetés, vagy inkább egy izgalmas játék? - az ultimate-ben biztosított lesz számodra. És nem kell érte egy személyi edző árát megfizetned.
 7. Wellness hétvégék - egész hétvégés tornák, napozással, néha iszapfürdővel, jó társasággal. Sok izgalmas meccs nézésével és játszásával, melyek után tested teljes megújuláson megy keresztül :D, lelkednek pedig örök élmény marad :)
 8. Ezt a pontot te írhatod majd meg. Kezdd el az ultimate-et, és tedd hozzá a saját élményed! Gyere el egy edzésünkre Székesfehérváron, most! Részleteket itt találsz >>

Érdekel egy edzés? Írj nekünk! >> Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

edzés

Links to Best Bookmaker Bet365 it The UK
Bet atWilliam Hill Bingo and win.