A Fehérvár Frizbi Sportegyesület hivatalos honlapja

Legfrissebb híreinkről értesülj elsőként facebook-on: 1420569608 facebook

Sportos lányokat keresünk!

  • Megjelent: 2017. január 03. kedd, 15:25

Szeretnél rendszeresen mozogni, de egyedül nem megy? Most kezdenéd? Netán sportoltál valaha, de már nincs meg a régi csapatod?

dt.common.streams.StreamServer

Tudjuk, hogy nőként milyen nehéz sportcsapatot találni, ha csak nem épp jógázni, aerobic-ozni vagy fitneszelni akarsz. Ha nincs már időd, energiád profi szinten focizni, kosárlabdázni, röpizni, stb., mindennapos edzésekkel, akkor szinte lehetetlen női csapatot találni Fehérváron, vagy bárhol az országban.

Mi egy olyan csapatba keresünk lányokat, ahol amatőr szinten, heti két edzéssel versenyekre járhatsz, átélheted a csapatélményt, egy igazi közösség tagjává válhatsz. Újra mozgásba jöhetsz, és igazi új élményekkel gazdagodhatsz.

Na de mi ez a játék?

Az ultimate-et frizbi focinak is szokták nevezni, ebből mindenki sokkal inkább érti, hogy egy csapatsportról van szó. Itt is küzdeni kell a korongért mint a többi sportban a labdáért, futni, ügyesen helyezkedni, taktikázni. Ha eljössz egy edzésünkre, garantáljuk, hogy el fogsz fáradni, miközben élvezed mégis a játékot. És talán ez a játék lesz az új szenvedélyed :)

Kell-e sportelőélet? Milyen képességekre van szükséged az ultimate-hez?

Az ultimate-ben sokat kell futni, leginkább sprintelni, gyorsnak lenni. Nem probléma, ha nincs sportelőéleted, és az sem, ha szerinted most nem vagy jó futó. Amatőr sportolók vagyunk, tehát nem ARAK atlétákkal kell majd versenyezni :) A lényeg az akarás, akkor a futás is menni fog idővel.
Ha pedig már űztél valamilyen csapatsportot, nyilván lesz némi előnyöd: Kosárlabda vagy röpis múlttal valószínűleg hamar ügyes elkapó leszel, focista múlttal pedig zsigerből érzed, hogyan kell helyezkedni a pályán. De szintén hamar válhatsz jó játékossá, ha szeretsz küzdeni a pályán, és szereted az izgalmas játékot!

Még egy fontos képesség az ultimate-hez: a pályán legyél jófej mind csapattársaiddal, mind ellenfeleiddel: az ultimate-ben rendkívül fontos a sportszerűség! :)

Csapatunkról

frisbeach2A Fehérvár Lionz 2013 óta játszik versenyszerűen ultimate frizbit. A csapatban vegyesen vagyunk fiúk és lányok. Mi lányok játszunk a fiúkkal együtt is mixed kategóriában, de külön női kategóriában is. Nőiben kisebb tornagyőzelmek mellett kétszer voltunk országos 2. helyezettek kispályán. Cél az országos 1. hely, és az, hogy nagypályára is legyünk elegen. Ezért keresünk most új női csapattagokat! Illetve azért, hogy minél több fehérvári és környékbeli lánnyal ismertessük meg ezt a fantasztikus új csapatsportot, és biztosítsunk számára rendszeres edzéslehetőséget.

Mik a feltételek?

-junior csapatunkba 12 éves kortól,
-felnőtt csapatunkba 17 éves kortól várjuk a jelentkezéseket. Ha elég sportosnak érzed magad, akkor akár 30 felett is megtanulhatod még ezt a sportot.

Mit kapsz, ha beállsz a csapatba?

-> mindenedet átmozgató, profi, kemény edzéseket. -> egy igazi csapatot, közösségi élményt. -> versenyzési lehetőséget. -> frizbis wellness hétvégéket ;)

Hogyan jelentkezhetsz az edzésre?

Ha szívesen részt vennél a kezdő edzésen, akkor nincs más dolgod, mint egy rövid emailben jelentkezni rá a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen. 

A kezdő női edzés IDŐPONTJA:

2017. január 18. szerda 18:30-20:00

Helyszín: Bugát középsuli tornaterme (Gyümölcs utca)

Az edzésen való részvétel INGYENES!

Mit tegyél, ha szívesen jönnél, de ez az időpont most pont nem jó neked?

Ez esetben is írj nekünk a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre,

és értesítünk a következő nyitott edzésünk időpontjáról.

A friss infókat a Facebook oldalunkon követheted!

Links to Best Bookmaker Bet365 it The UK
Bet atWilliam Hill Bingo and win.